Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Новини

Дата: від до Скинути

29.08. День пам’яті захисників України

29.08. День пам’яті захисників України

29.08. День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України на Алеї Слави проведено поминальний молебень за загиблих воїнів ,вшановано їх памʼять хвилиною мовчання,проведено царемонію покладання квітів за участі працівників апарату Ради, старост, депутатів, освітян,медичних працівників,працівників культури,рідних людей загиблих Героїв. Наші Герої заплатили найвищу ціну за нашу з вами свободу, за вільну та демократичну державу — вони віддали своє життя .

09:39 30.08.2024

Патріотичний , благодійний забіг "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України"

Патріотичний , благодійний забіг "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України"

29 серпня 2024 року, у Поліській громаді відбувся патріотичний , благодійний забіг "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України". Захід був проведений у пам’ять про всіх наших загиблих Героїв, у памʼять про всіх, завдяки кому ми живемо під синьо-жовтим прапором. Кожен учасник забігу отримав фотографію з іменем та прізвищем загиблого Героя, з якою подолав дистанцію у 2 кілометри. Вдячність усім рідним наших захисників і захисниць, за величезний приклад стійкості. Пам'ять про наших захисників та захисниць живе не лише в назвах вулиць та меморіалах, вона насамперед у тому, щоб завершити те, що вони почали. У вчинках, які схвалили б наші Герої. У нашій майбутній перемозі. Тому , ми щиро вдячні кожному хто долучився, адже це так важливо єднатись навкруг ідеї вшанування наших Героїв.

09:37 30.08.2024

Вшанування пам'яті  Героїв України

Вшанування пам'яті Героїв України

Вшанування пам'яті Героїв України, які віддали своє життя за Україну розпочнеться о 09 год . 00 хв. Забіг "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України" відбудеться у смт Красятичі, 29.08.2024 р., об 11 год. 00 хв. Нагадаємо , що забіг є щорічною традицією вшанування пам'яті воїнів, що віддали своє життя під час російсько- української війни. Дякуємо кожному хто зареєструвався! Але реєстрацію ми не припиняємо , тому всі охочі можуть заповнити анкети до 08 год 00 хв, 29.08.2024! https://forms.gle/YLAiWNri4W3jvrao7 Слава Україні! Слава Героям України!

20:02 28.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь