Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

РОБОТИ З ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУЧЕННЯ ІЗ СЕЛИЩЕМ ІВАНКІВ ЧЕРЕЗ РІЧКУ ТЕТЕРІВ ТРИВАЮТЬ

Дата: 19.04.2023 08:28
Кількість переглядів: 162

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: РОБОТИ З ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУЧЕННЯ ІЗ СЕЛИЩЕМ ІВАНКІВ ЧЕРЕЗ РІЧКУ ТЕТЕРІВ ТРИВАЮТЬ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ДЕНЬ ТИЖНЯ І ПРИМХИ ПОГОДИ

 

Фото без опису

На Вишгородщині тривають роботи з відновлення сполучення із селищем Іванків через річку Тетерів. Про це повідомив на своїй сторінці Facebook голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Наш пріоритет — люди, їхні потреби і безпека. Тому техніка, що знаходиться на місці, постійно в роботі й укріплює насип на тимчасовому переїзді. Це дозволить не розмити остаточно найкоротший шлях сполучення населеного пункту із зовнішнім світом, а також стримає стихію від подальшого нанесення збитків громаді та приватному майну мешканців Іванкова», — зазначив він.

Руслан Кравченко підкреслив, що використовуються всі наявні можливості задля мінімізації подальших пошкоджень, а також задля гарантування безпечної і комфортної переправи через Тетерів.

Голова КОВА нагадав, що через аномальні зливи та руйнації ряду обʼєктів Київщини під час війни, жителі мають пам’ятати про правила безпеки і постійний контроль ситуації навколо себе. 

«Закликаю всі громади бути пильними і не нехтувати прогнозами синоптиків, власною безпекою і досвідом тих, хто вже вимушено переборює наслідки «великої води» в регіоні. Тільки обʼєднуючи сили — ми сильні. Бережімо і підтримуймо один одного», — акцентував Руслан Кравченко.

Крім того, у Броварському районі в с. Погреби залишаються підтопленими 10 прибудинкових ділянок. Рятувальники ДСНС продовжують здійснювати моніторинг рівня води у місцях її підняття та надавати населенню необхідну допомогу.

Як повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі, 14-17 квітня внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС на р. Дніпро у Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах триватиме затоплення заплавних територій та відмічатиметься часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів. Рівень небезпеки — ІІ, помаранчевий.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь