Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Запрошуємо Вас долучитись до опитування переміщених підприємств України

Дата: 22.02.2023 15:14
Кількість переглядів: 161



Фото без опису

 

 

 

Шановні представники/ці підприємств України!

 

Запрошуємо Вас долучитись до опитування (https://forms.gle/eQd8Dt8VgtjQLHDw7 ) переміщених підприємств України, яке відбувається в рамках програми «Європейський Союз для довкілля» (EU4Environment). Метою цього опитування є визначення проблем і потреб переміщених виробничих підприємств для подальшої підтримки їх «зеленого» відновлення.

За результатами отриманих даних буде здійснено аналіз проблем, з якими зіткнулися підприємства під час переміщення, а також у процесі відновлення своєї виробничої діяльності. Далі буде здійснено пошук та аналіз національних і міжнародних можливостей для задоволення потреб переміщених підприємств на їхньому шляху до відновлення.

Наступним кроком стане розробка пакетних пропозицій із консультування підприємств з подальшою розробкою рекомендацій/заходів із зеленого відновлення, враховуючи підбір фінансових можливостей для їх реалізації.

Консультації будуть надані фахівцями Центру ресурсоефективного та чистого виробництва (Центр РЕЧВ) на безоплатній основі в рамках виконання програми EU4Environment, яка фінансується Європейським союзом.

Крім цього, Центр РЕЧВ активно долучається до виконання інших проєктів міжнародної технічної допомоги, які мають на меті сприяти відновленню промисловості України. З огляду на це, результати опитування підприємств стануть підґрунтям для плануванні діяльності у рамках нових проєктів.

Для зручності опитувальник розроблений у вигляді анкети, яка складається з 6 секцій та налічує 34 питання, відповіді на які не відберуть у Вас більше 15 хвилин.

Посилання на опитувальник: https://forms.gle/eQd8Dt8VgtjQLHDw7 Онлайн-опитування буде тривати з лютого до кінця березня.

Запевняємо Вас, що дане опитування анонімне. Назва підприємства та контактні дані збираються для того, щоб уникнути повторень (наприклад, коли з одного підприємства опитувальних заповнюють декілька представників).

Результати опитування будуть оформлені у вигляді звіту та доступні на сайті Центру РЕЧВ (www.recpc.org).


У випадку запитань напишіть нам на info@recpc.org або зателефонуйте за номером 044 227 83 78.

 

Дякуємо за співпрацю та Ваш вклад у зелене відновлення країни!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь