A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

У КИЇВСЬКІЙ ОВА ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ БФ «КАРІТАС-КИЇВ» ЩОДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ЧЕРЕЗ РОСІЙСЬКУ АГРЕСІЮ ДОМОГОСПОДАРСТВАМ 

Дата: 02.02.2023 15:26
Кількість переглядів: 181

У КИЇВСЬКІЙ ОВА ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ БФ «КАРІТАС-КИЇВ» ЩОДО ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ЧЕРЕЗ РОСІЙСЬКУ АГРЕСІЮ ДОМОГОСПОДАРСТВАМ 

У Київській обласній військовій адміністрації провели робочу зустріч із представниками БО «БФ «Карітас-Київ» щодо координації проєктів відбудови та допомоги постраждалим домогосподарствам. Серед учасників наради — керівник проєкту «Житлова та фінансова допомога для вразливих домогосподарств в Україні» Владислав Жиляєв, керівниця проєкту «Гуманітарна відповідь на потреби домогосподарств, постраждалих внаслідок бойових дій в Україні» Ірина Веремейчук, заступники голови КОВА Микола Бойко та Сергій Білецький.

З основних питань, що розглянули під час наради — систематизація проведеної та подальшої роботи відновлення приватних домогосподарств, що постраждали внаслідок російської військової агресії. Зокрема, учасники обговорили терміни завершення поточних робіт й актуалізацію даних.  

Загалом за сприяння БО «БФ «Карітас-Київ» на Київщині вже завершено ремонтні роботи 300 об’єктів. Мова йде про поточний ремонт приватних садиб, що були пошкоджені через російську агресію. Це заміна вікон, дверних конструкцій чи так званий «легкий» ремонт пошкоджених стін. Ще 1000 об’єктів знаходяться в роботі. 

«Відновлення пошкодженого майна — процес, що повинен проходити чітко, злагоджено та зрозуміло. Тому разом із фондами, благодійними організаціями та владою на місцях маємо чітко координувати спільні дії, щоб уникнути затягування ремонтних робіт та якнайшвидше відновити пошкоджене», — зазначив Микола Бойко. 

Окремим питанням під час зустрічі обговорили реалізацію нового проєкту за сприяння БО «БФ «Карітас-Київ». Він стосується надання допомоги вразливим категоріям населення Київщини, зокрема тим, які перебували в окупації на початку ескалації збройної агресії російської федерації на Київщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь