Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Фізичній особі - підприємцю! КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

Дата: 31.05.2022 10:56
Кількість переглядів: 470

               Фото без опису

Фізичній особі - підприємцю

                    З метою інформаційної підтримки підприємницької діяльності представників малого та середнього бізнесу департамент економіки та цифровізації Київської обласної військової адміністрації інформує, що ДУ «Офіс розвитку підприємництва та експорту» спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проєктом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту (https://business.diia.gov.ua/economic-recovery).

            За результатами аналізу даних (https://cutt.ly/TH4nonb) за період повномасштабної війни встановлено, що реєстрація нового бізнесу вже наблизилась до 50% від довоєнного аналогічного періоду квітня 2021 року. При цьому, адаптація до війни відбувається швидше, ніж до пандемії COVID-19 - зареєструвалися на 29% більше нових бізнесів, ніж у відповідний період квітня 2020 року. Одночасно, відбуваються глобальні зміни у привабливості територій України для нового бізнесу.

             Задля виявлення реального стану та потреб українського бізнесу запрошуємо долучитися до опитування яке спільно проводять Центр розвитку інновацій (https://cid.center/), Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес в співпраці з Advanter Group (https://advanter.ua/) та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій, за участі Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України та за підтримки Європейського Союзу та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у межах Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України (https://business.diia.gov.ua/economic-recovery).

               Команда Ініціативи планує проводити дослідження на регулярній основі. Для цього просимо заповнити анкету до 03.06.2022 включно перейшовши за посиланням: https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8.

   Директор департаменту                                                                        Наталія ПОГРЕБНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь