A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Фізичній особі - підприємцю! КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

Дата: 31.05.2022 10:56
Кількість переглядів: 445

               Фото без опису

Фізичній особі - підприємцю

                    З метою інформаційної підтримки підприємницької діяльності представників малого та середнього бізнесу департамент економіки та цифровізації Київської обласної військової адміністрації інформує, що ДУ «Офіс розвитку підприємництва та експорту» спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проєктом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту (https://business.diia.gov.ua/economic-recovery).

            За результатами аналізу даних (https://cutt.ly/TH4nonb) за період повномасштабної війни встановлено, що реєстрація нового бізнесу вже наблизилась до 50% від довоєнного аналогічного періоду квітня 2021 року. При цьому, адаптація до війни відбувається швидше, ніж до пандемії COVID-19 - зареєструвалися на 29% більше нових бізнесів, ніж у відповідний період квітня 2020 року. Одночасно, відбуваються глобальні зміни у привабливості територій України для нового бізнесу.

             Задля виявлення реального стану та потреб українського бізнесу запрошуємо долучитися до опитування яке спільно проводять Центр розвитку інновацій (https://cid.center/), Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес в співпраці з Advanter Group (https://advanter.ua/) та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій, за участі Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України та за підтримки Європейського Союзу та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у межах Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України (https://business.diia.gov.ua/economic-recovery).

               Команда Ініціативи планує проводити дослідження на регулярній основі. Для цього просимо заповнити анкету до 03.06.2022 включно перейшовши за посиланням: https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8.

   Директор департаменту                                                                        Наталія ПОГРЕБНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь