A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Апаратна нарада

Дата: 08.06.2021 09:17
Кількість переглядів: 1162

7 червня селищний голова Олена Гаращенко провела засідання апаратної наради за участі керівників структурних підрозділів виконавчого органу та керівників комунальних підприємств та установ.

Підбиваючи підсумки за минулий тиждень, селищний голова повідомила присутніх про те, що 1 червня з нагоди Дня захисту дітей, спільно з заступником та службою у справах дітей та сім’ї селищної ради привітали вихованців дитячого будинку «Пролісок» та Поліського центру позашкільної освіти, та 9 дітей з числа багатодітних родин. Загалом подарунки отримали 72 дитини. 4 дитини поїхали на відпочинок в Одеську область, а 1 дитина – в табір «Зоряний», що на Київщині. З нагоди Дня працівників водного господарства, яке святкували напередодні, Олена Миколаївна привітала директора Поліського УВГ Світлану Белюгу та її колектив з професійним святом.

          Головний лікар КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» Олена Котляр, доповідаючи про вжиття заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 поінформувала, що за весь період пандемії захворіло і одужало 229 чол. та станом на 07.06 зафіксовано один позитивний експрес-тест. Олена Олександрівна додала, що в п’ятницю була проведена вакцинація педпрацівників вакциною Pfizer в кількості 84 чол.

          Заслухано інформацію начальника фінансового відділу Таміли Пожарської про стан виплати заробітної плати підприємствам, установам, організаціям селищної ради станом на 07.06.2021 року, яка повідомила, що аванс за травень отримали всі, а заробітну плату – лише педагогічні працівники за рахунок освітньої субвенції. В середині червня місяця плануємо взяти черговий кредит в органах Державного казначейства. Олена Миколаївна доручила керівникам бюджетних установ 14 червня зареєструвати фінансові зобов’язання в УДКСУ в Поліському районі по заробітній платі за першу половину червня.  

          При розгляді питання щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання у територіальній громаді начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Красногорцева доповіла, що вже пройшли ЗНО з математики, в якому взяли участь 21 учень, з української мови (21 учень), історії України (21 учень). Сьогодні на ЗНО з фізики поїхав 1 учень з Радинського НВО, а впродовж тижня ще відбудуться ЗНО з біології та географії. Також Наталія Василівна поінформувала присутніх про розширену робочу нараду з керівниками місцевих органів управління освіти Київщини за участю заступника голови КОДА Торкунова О.М., що відбулася 4 червня, на якій розглядалися питання про забезпечення завершення ЗНО та видачу документів про повну загальну освіту, про підготовку до організованого початку 2021/2022 навчального року, про актуальні питання розвитку інклюзивної освіти, «Всеукраїнська школа онлайн» як сучасний інструмент онлайн-ресурсу для покращення результатів навчання та ін..  

На завершення наради селищний голова доручила керівникам підприємств, установ, організацій та старостам проводити постійне обкошування та косіння територій підприємств, установ, організацій з прилеглими зонами.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь