A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Апаратна нарада

Дата: 12.05.2021 08:05
Кількість переглядів: 1221

11 травня селищний голова Олена Гаращенко провела засідання апаратної наради за участі керівників структурних підрозділів виконавчого органу та керівників комунальних підприємств та установ.

          Про вжиття заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, як завжди перебуває, на постійному контролі. Головний лікар КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» Олена Котляр доповідала, що станом на 11.05. в громаді вакциновано 492 чол, а в.о. начальника цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та ведення військового обліку Сергій Мельниченко повідомив, що станом на сьогодні хворіє 14 чол. та показники захворюваності на гостру респіраторну хворобу covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, мають тенденцію на спад, що дуже радує. Тому старостам, завідуючим ФАП, на час дії карантину продовжувати проводити просвітницьку роботу з населенням про популяризацію вакцинації дорослого населення з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

           Доповідаючи про стан виплати заробітної плати підприємствам, установам, організаціям селищної ради станом на 11.05.2021 року начальник фінансового відділу Таміла Пожарська повідомила, що не виплаченою залишилася заробітна плата працівникам освіти та культури, сума якої складає 635 тис. грн. Олена Миколаївна повідомила, що на завтра планується сесія селищної ради, на якій депутати мають уточнити кошти в сумі 462 тис. грн. на погашення заборгованості по заробітній платі працівників освіти, культури за грудень місяць 2020 року. Також кошти мають бути виділені на погашення простроченої заборгованості за теплопостачання.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Красногорцева поінформувала про закінчення 2020/2021 навчального року, який в цьому році припадає на 28 травня. Наталія Василівна зупинилася на тому, що в умовах карантину свята останнього дзвоника не буде, заходи мають проводиться виключно по класах та без участі батьків та гостей.

На обмежувальні заходи, завершуючи нараду, теж звернула увагу селищний голова, нагадавши про День захисту дітей. Тому директору КЗ ПСР «Поліський центр позашкільної освіти» Циганенко М.В доручено підготувати відео презентацію до Дня захисту дітей та розмістити на офіційній веб-сторінці територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь