Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Апаратна нарада

Дата: 07.05.2021 13:25
Кількість переглядів: 1058

05 травня селищний голова Олена Гаращенко провела засідання розширеної апаратної наради за участі керівників структурних підрозділів виконавчого органу та керівників комунальних підприємств та установ та старост старостинських округів.

Селищний голова, підбиваючи підсумки за минулий тиждень, розпочала з того, що 27 квітня відбулися дві он-лайн наради: розвиток системи освіти області та підготовки до організованого початку 2021/2022 навчального року та щодо сплати податків до бюджету громади. Під час наради під керівництвом ДПС України в Київській області, в якій взяв участь голова Вишгородської районної ради Андрій Анісімов, який наголосив органам ДПС України в Київській області тримати на контролі стан надходження податків до нашої громади.

На засіданні тривалим було обговорення ситуації в галузі охорони здоров’я. Олена Миколаївна повідомила, що в п’ятницю до неї на особистий прийом прийшла делегація працівників КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» про скорочення посту стаціонару та, відповідно, скорочення восьми працівників, тому сьогодні на нараду запрошена голова профспілки медичних працівників громади Людмила Даниленко, яка гостро розкритикувала такий захід керівництва лікарні та просила вирішити це питання якнайшвидше і позитивно.

          Головний лікар КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» Олена Котляр доповідала про вжиття заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 та повідомила присутніх, що перехворіло 226 чол, хворих на сьогодні 18, а про вакцинованих 242 чол. В.о. начальника цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та ведення військового обліку Сергій Мельниченко доповів про показники захворюваності на гостру респіраторну хворобу covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 в розрізі населених пунктів громади та про те, що рішенням Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на Київщині з 00 год. 00 хв. 1 травня 2021 року скасовано «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, вказавши на обмежувальні протиепідемічні заходи, що відповідають «помаранчевому» рівню епіднебезпеки. За наслідками розгляду цих питань завідувачам ФАпів та старостам проводити просвітницьку роботу з населенням про популяризацію вакцинації дорослого населення з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2

та вказувати громадянам на те, що перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті заборонено без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно.  

          Заслухано інформацію начальника фінансового відділу Таміли Пожарської про стан виплати заробітної плати підприємствам, установам, організаціям селищної ради станом на 05.05.2021 року. Селищний голова повідомила, що на минулому тижні в органах казначейства взято короткострокову позичку, за рахунок якої працівники бюджетної сфери,що фінансуються з місцевого бюджету на цьому тижні отримають заробітну плату за квітень.

Під час розгляду питання про стан виконавської дисципліни та організація виконання завдань Олена Миколаївна вказала старостам на невиконання попередніх доручень щодо передачі до ЦНАПу адресних карток та справи про квартоблік ліквідованих сільських рад до виконавчого комітету селищної ради та всім керівникам підприємств, установ, організацій, старостам, постійно  дотримуватися графіку робочого часу, протягом якого працівники зобов’язані перебувати на робочому місці та виконувати свої трудові обов’язки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь