Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Апаратна нарада

Дата: 26.04.2021 20:20
Кількість переглядів: 1119

26 квітня селищний голова Олена Гаращенко провела засідання розширеної апаратної наради за участі керівників структурних підрозділів виконавчого органу та керівників комунальних підприємств та установ та старост старостинських округів.

          Селищний голова підбила підсумки за минулий тиждень та розпочала з того, що   Служба у справах дітей та сімї КОДА провела он-лайн нараду, на якій йшла мова про утворення притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства при лікарні, на що селищна рада дала згоду на участь щодо надання субвенції на облаштування приміщення та про те, що вже заключено договори на банківське обслуговування для виплати громадянам коштів за надані соціальні послуги за січень – березень 2021 року. Олена Миколаївна особисто подякувала всім керівникам підприємств, установ, організацій та старостам за активну участь у двомісячнику благоустрою населених пунктів територіальної громади та нагадала, що двомісячник триває до 31 травня 2021 року.

          Головний лікар КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» Олена Котляр доповідала про вжиття заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 (про стан вакцинації в громаді), а в.о. начальника цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та ведення військового обліку Сергій Мельниченко про  показники захворюваності на гостру респіраторну хворобу covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, в розрізі населених пунктів громади та стан справ з несанкціонованими сміттєзвалищами на територіях старостинських округів.

          Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Красногорцева доповідала про впровадження проєктів від Енергоатому по навчальних закладах громади (це – санвузол в Луговицькому, спортзал – у Марянівському та капітальний ремонт – у Вовчківському навчальних закладах. Селищний голова додала, що за кошти ЦСВЯП також будуть проведені протипожежні заходи у КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» та реконструкція зони відпочинку з улаштуванням зовнішнього освітлення по вул.. Воздвиженській в смт Красятичі.

Начальник фінансового відділу Таміла Пожарська поінформувала про стан виплати заробітної плати підприємствам, установам, організаціям селищної ради станом на 26.04.2021 року. Олена Миколаївна повідомила, що за рахунок вільного залишку всі підприємства, установи, організаціям селищної ради, які фінансуються з місцевого бюджету, отримають аванс за квітень та доручила керівникам до кінця дня зареєструвати заборгованість в органах казначейства для взяття короткострокової позички, щоб перед пасхальними святами працівники отримали і заробітну плату. Очільниця громади повідомила, що 14 квітня відбулася сесія Вишгородської районної ради, на якій депутати виділили кошти в сумі 462 тис. грн. на погашення заборгованості по заробітній платі працівників освіти, культури за грудень місяць 2020 року. Ці кошти нам надійдуть у травні місяці.

Головний спеціаліст ЦНАПу повідомила старост, що вже вони не будуть подавати форму 13(додаток до ІД-картки), а виключно спеціаліст з реєстрації місця проживання ЦНАП, тому старостам дано доручення передати до ЦНАПу адресні картки.

Фото без опису

Фото без опису

Також на нараді йшла мова про квартирний облік громадян територіальної громади, а тому, щоб запрацював цей процес старостам доручено передати справи про квартоблік ліквідованих сільських рад до виконавчого комітету селищної ради.

          На завершення наради селищний голова звернула увагу на те, що наближаються Великодні свята і за рекомендаціями головного санітарного лікаря України  людям похилого віку та з хронічними захворюваннями утриматися від відвідувань храмів та кладовищ, а іншим прихожанам дотримуватися всіх заходів безпеки. Про графіки освячення пасок буде повідомлено окремо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь