Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

ЗАПРОШУЄМО НА ОНЛАЙН МАРАФОН «ПРОФЛАЙФХАК АБО ЯК ОБРАТИ ПРОФЕСІЮ МАЙБУТНЬОГО»

Дата: 21.04.2021 13:54
Кількість переглядів: 494

Фото без опису

ЗАПРОШУЄМО НА ОНЛАЙН МАРАФОН «ПРОФЛАЙФХАК АБО ЯК ОБРАТИ ПРОФЕСІЮ МАЙБУТНЬОГО»

В Київській області нещодавно завершився профорієнтаційний онлайн марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього». Його організатори: Київський обласний центр зайнятості та Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, зуміли в інтересах осіб, яким не байдужі питання професійного самовизначення, об’єднати  на одному майданчику 22 спікерів. Марафон тривав з  10 березня по 01 квітня 2021 року.

Всього до Марафону долучилися 366 осіб, з них – 238 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, 128 осіб працездатного віку, в тому 74 особи із числа безробітних громадян.

Якщо ви з різних причин не змогли взяти участь у прямих ефірах Марафону, не засмучуйтеся. Весь корисний профорієнтаційний контент Марафону, а це -  23 виступи на профорієнтаційну тематику, доступні для перегляду у записі.

Для того, щоб мати можливість переглянути відеозапис у будь-який зручний для вас час, потрібно заповнити реєстраційну анкету за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYiCp_m6DN_QE1gmu2F0hu51sFECdcFC_Nlzq-GNSAv9t6kw/viewform?fbclid=IwAR3AnEE38q1gQjpYQ4viEvMjwOoAjCJb5sFjxGsJmrAWEHh3JMkdVpbGnVo  Також необхідно бути зареєстрованим користувачем соціальної мережі Facebook. Саме так ви можете приєднатися до закритої Facebook-групи Марафону.

Тож ласкаво просимо, приєднуйтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь