A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

Апаратна нарада

Дата: 20.04.2021 08:15
Кількість переглядів: 1043

19 квітня селищний голова Олена Гаращенко провела засідання апаратної наради за участі керівників структурних підрозділів виконавчого органу та керівників комунальних підприємств та установ.

            Селищний голова підбила підсумки за минулий тиждень, який виявився дуже багатий на події: про зниклу дитину, на пошуки якої було задіяно мало не весь особовий склад поліції Київщини, працівники ДСНС, прикордонники, волонтери та інші небайдужі жителі громади. Олена Миколаївна особисто подякувала посадовим особам служби у справах дітей та сімї селищної ради за активну участь у цих пошуках; про засідання селищної ради, де одним з питань було прийнято рішення про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Поліської селищної територіальної громади та включення таких об’єктів нерухомого майна до Переліку другого типу, за результатом якого зроблено доручення відповідним посадовим особам селищної ради розробити договори оренди такого комунального майна. При розгляді ряду земельних питань виникла необхідність прийняття під нагляд та охорону земельних часток (паїв), власники яких померли, а спадкоємці не визначені на території старостинських округів, де одним із доручень заступнику селищного голови Тетяні Недашківській необхідно прийняти по акту від кожного старости діючі до моменту ліквідації сільських рад копії договорів оренди земельних ділянок, а також завірені копії списків розпайованих земель та вже за результатами аналізу запросити агропідприємців, які орендують не витребувані части (паї), для перезаключення договорів оренди земельних ділянок та перегляду відсоткових ставок.

            Головний лікар КНП ПСР «Поліська центральна лікарня» Олена Котляр доповідала про вжиття заходів щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, а в.о. начальника цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та ведення військового обліку Сергій Мельниченко про  показники захворюваності на гостру респіраторну хворобу covid – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, в розрізі населених пунктів громади.

            Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Красногорцева доповідала про роботу закладів освіти; про потребу закладів культури та бібліотек у фінансуванні у квітні місяці 2021 року. Начальник служби у справах дітей та сімї Марина Ярмак повідомила про проведення обстеження умов проживання неблагонадійних сімей та сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Начальник фінансового відділу Таміла Пожарська поінформувала про стан виплати заробітної плати підприємствам, установам, організаціям селищної ради станом на 19.04.2021 року, а директор КП ПСР «Поліське управління водного господарства» Світлана Белюга – про заборгованість споживачів за спожиті послуги водопостачання, які станом на 19.04.2021 року складають 980 тис. грн. та надала детальну інформацію про боржників для відповідного реагування.

Не залишилося осторонь питання щодо роботи КУ «Поліський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», після чого доручено керівникам Ользі Андрієнко заключити договори на банківське обслуговування для виплати громадянам коштів за надані соціальні послуги за січень – березень 2021 року, Оксані Трохименко – постійно тримати на контролі громадян похилого віку, інвалідів, хворих (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більше як 4 місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги.

            Селищний голова нагадала усім керівникам про двомісячник благоустрою населених пунктів та зупинилася на відзначенні 35-ї річниці  чорнобильської трагедії.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь