A A A K K K
для людей із порушенням зору
Поліська територіальна громада
Київська область, Вишгородський район

ДІАЛОГ ГРОМАДИ ТА ПІДПРИЄМЦІВ – ЗАПОРУКА НАДХОДЖЕНЬ ДО БЮДЖЕТУ

Дата: 31.03.2021 19:19
Кількість переглядів: 1253

Фото без опису

Сьогодні у Вишгородській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбулася робоча зустріч голови Вишгородської районної ради  Андрія Анісімова з начальником  Вишгородського управління ГУ ДПС у Київській області Олександром Назарчуком та начальником Вишгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Іриною Кобилінською.

Підставою для зустрічі стало звернення Поліської територіальної громади щодо проблем наповнення бюджету.  Зокрема, прохання надати дієву допомогу у надходженні податків та зборів за місцем знаходження юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Податковий кодекс дає в цьому питанні інструмент в руки громад. А ось використати його, тобто реально застосувати на практиці, це вже робота на місцях. У даному випадку – співпраця Поліської селищної і Вишгородської районних рад за підтримки податкової служби та в діалозі з підприємствами і фізичними особами – підприємцями.

Як зауважує, коментуючи зустріч, Андрій Анісімов, це проблема не тільки Поліської, а всіх територіальних громад. Отож, за великим рахунком, це початок великої роботи, яка допоможе вирішувати питання надходження у бюджет, дасть змогу реалізувати соціальні програми, погасити кредиторську заборгованість та вирішувати питання  утримання і відновлення інфраструктури  для надання якісних послуг населенню.

У ході зустрічі також були розглянуті спільні напрями роботи щодо залучення додаткових резервів надходжень до місцевого бюджету плати за землю та податку на доходи фізичних осіб. Також учасники зустрічі детально зупинилися на актуальних питаннях цьогорічної кампанії декларування доходів громадян.

https://vyshrada.gov.ua/?p=6801&fbclid=IwAR1RTSVFyQgBKZDgD6xINm3mVslcI10Q2whOFdYVxoor6--wWv5Odglsw7A


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи бажаєте Ви щоб на території Поліської ТГ увімкнули вуличне освітлення?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь